Competities vrienden en bedrijven

``De Riet`` Horst aan de Maas Cup

Party en Sportcentrum de Riet organiseert vanaf 2016 in Indoor Soccer Horst aan de Weltersweide 22 een Vriendencompetitie. Heb je een groep vrienden waar je elke week mee voetbalt, zit je bij een studentenvereniging en trap je wekelijks een balletje of dat zou willen doen, heb je zin om met een deel van je veldvoetbalteam ook nog te gaan speedsocceren, geef je dan op voor de ``De Riet`` Horst aan de MaasCup.

Speedsoccer is een nieuwe voetbalvariant waarbij gespeeld wordt op een veld van 15 x 30 meter, omringd door een boarding en volledig overspannen met een net. De bal kan er niet uit waardoor het spelletje superintensief en zeer attractief. Er wordt gepeeld met 4 veldspelers en een keeper. Door de intensiteit is het zinvol met minimaal 6 spelers per team aan te treden.

Er wordt gespeeld op maandagavond. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er wordt gespeeld op 2 velden. De wedstrijden duren 20 minuten en er wordt zonder scheidsrechter gespeeld. De definitieve startdatum en speeldata zijn afhankelijk van de hoeveelheid deelname.

Wat: Vriendencompetitie om de ``De Riet`` Horst aan de Maas Cup
Waar: Party en Sportcentrum de Riet Weltersweide 22 Horst
Tijd: Elke maandagavond van 19.00 – 22.00 uur
Kosten: € 325,- per team (€5,- per persoon per avond) maximaal 16 teams

info@deriet.nl

RESERVERINGSAANVRAAG